Tyxo.bg counter

Електронен магазин

Електронен магазин за Басейни, сауни, СПА, фонтани, джакузита, роботи, хималайска сол, строителни материали за полагане.

Тук е мястото, където може да закупите желаните от Вас продукти.
При необходимост може да ни потърсите за компетентен съвет и консултация, за да сте сигурни в направеният от Вас избор. Ще получите професионално мнение на нашите специалисти, основано на задълбочени знания и дългогодишен опит.
Голямо разнообразие от артикули, оптимално качество на конкурентни цени. Удовлетворяващи решения за всеки проект и изискване.
Пишете ни, обадете ни се, споделете вашият въпрос, ние ще намерим индивидуално решение за него, което да удовлетвори и най-специфичните изисквания към проекта.
Басейни – монолитни и модулни, части за тях, препарати за третиране на водата. Фонтани – обществени и частни, решения за монолитни композиции и индивидуални модулни системи. Джакузита с елегантен дизайн, капацитет и висококачествено изпълнение. Роботи на водещи марки. СПА оборудване за вашият център, сауни, парни бани и други. Хималайска сол – елегантен завършек на вашия проект. Поглезете сетивата си.
Ако се нуждаете от специфичен продукт, решение или изделие с конкретни параметри, разчитайте на техническите ни съвети и упътвания. Работим с доказани фирми и качествени продукти, осигуряващи надеждна работа на изпълнените технологични схеми. Реагираме в кратки срокове и с надеждни доставчици и партньори.

Продукти и готови ценови решения, електронен магазин за басейни, сауни, СПА

• цени на сауни          • цени на басейни          • цени на джакузита        • цени на преносими фонтани      • цени на модулни парни бани